Met tips over:

  • erkenning geven op het juiste
  • ontvankelijk maken
  • coachen
  • een andere richting bespreekbaar maken
  • etc.
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Checklist Goed Gesprek

Ontvang de checklist

Gratis Online Workshop “Hoe ga ik om met de bullebakken en heethoofden?

Opgewonden Standjes en Bevredigende Oplossingen Hilde Kroon

Dat is de vraag die mij het meest gesteld wordt, als het gaat over kwesties op de werkvloer.  

We kennen ze allemaal: de opgewonden standjes en heethoofden op het werk. Managers én medewerkers die zich verliezen in emoties en andere manipulatieve pogingen om voor elkaar te krijgen wat ze willen. De koele kikkers en bullebakken, die dictatoriaal heersen en hun omgeving de wil opleggen. Of de treurwilgen en stille muisjes, die, uit angst voor afwijzing of imagoverlies, hun mond houden en zich van binnen opvreten van frustratie en verborgen weerstand.  Ook ik was ooit één van deze types. Misschien wel allemaal, in één of andere vorm. In dit boek ga ik met de billen bloot! Ik geef al mijn geheimen voor bevredigende oplossingen prijs!

Wat we denken te willen, is meestal niet wat we wérkelijk willen. We zijn ons daar alleen vaak niet bewust van. Ego buigen is nog niet zo gemakkelijk! In dit boek de eenvoudige 1-2-3 Opgelost! methode uit het Evolutie Systeem. Hiermee kun je in elke situatie de onderliggende belangen en de werkelijke verlangens boven tafel krijgen, zodat je – ongeacht of je manager of medewerker bent – voor optimale en dus voor écht bevredigende oplossingen kunt zorgen.

Op zaterdag 21 november a.s. om 11.00 uur is de Online Boekpresentatie met eenmalige gratis workshop “Hoe ga ik om met de bullebakken en heethoofden?