In de zomer van 2020 verschijnt het boek

Bemiddelend Werken

Mediation op de werkvloer.

Ben jij manager of medewerker en wil je weten hoe je in elke situatie op de werkvloer wrijvingen kunt voorkomen of oplossen? 

In dit boek leer je op heldere en duidelijke wijze alles over het bereiken van de meest optimale uitkomst in elke situatie in drie eenvoudige stappen met het evolutiesysteem en mediationmodel. 

Je leert hoe je rekening kunt houden met alle (onderliggende) belangen, want niemand is tevreden met een oplossing waarin zijn of haar belang niet is gewaarborgd.

In het alledaagse (werk)leven lopen mensen tegen allerlei situaties en kwesties aan, waar ze niet altijd even adequaat, handig of alert op reageren.  Als iemand – manager of medewerker –  op de werkvloer begrip heeft van cultuur, communicatie en conflictoplossing en weet hoe te handelen, kan deze een open cultuur laten ontstaan. In dit boek een structurele aanpak en methodiek om in elke situatie de meest optimale uitkomst te bereiken en dat is in het voordeel van de hele organisatie.

Meld je aan als je belangstelling hebt om op de hoogte te worden gehouden van de uitgifte van het boek  of stuur een email naar info@limitlessmediation.com

Wil op de hoogte worden gehouden van de uitgifte van het boek "Bemiddelend Werken"

En ontvang in de tussentijd al voorproefjes waar je je voordeel mee kunt doen! Zoals deze: