Boekpresentatie met Online Workshop

Opgewond standjes posterOpgewonden standjes

&

Bevredigende Oplossingen

Opgewonden standjes en bevredigende oplossing mediation op de werkvloer Hilde Kroon

Hoe ga je om met de bullebakken en de heethoofden?

Hoe ga ik om met de bullebakken en heethoofden?”  Dat is de vraag die ik het meeste krijg als het gaat over kwesties op de werkvloer. We kennen ze allemaal wel: de opgewonden standjes en heethoofden op het werk. Managers én medewerkers die zich verliezen in emoties en andere manipulatieve pogingen om voor elkaar te krijgen wat ze willen. De koele kikkers en bullebakken die dictatoriaal heersen en hun omgeving de wil opleggen. Of de treurwilgen en stille muisjes, die, uit angst voor afwijzing of imagoverlies, hun mond houden en zich van binnen opvreten van frustratie en verborgen weerstand.  Ook ik was ooit één van deze types. Misschien wel allemaal, in één of andere vorm. In dit boek ga ik met de billen bloot! Ik geef al mijn geheimen voor bevredigende oplossingen prijs!

Wat we denken te willen, is meestal niet wat we wérkelijk willen. We zijn ons daar alleen vaak niet bewust van! Ego buigen is nog niet zo gemakkelijk! In dit boek de eenvoudige 1-2-3 Opgelost! methode uit het Evolutie Systeem. Hiermee kun je in elke situatie de onderliggende belangen en de werkelijke verlangens boven tafel  krijgen, zodat je – ongeacht of je manager of medewerker bent – voor optimale en dus voor écht bevredigende oplossingen kunt zorgen. 

Bespaar kosten en moeite door spanningen en misverstanden in een vroeg stadium te managen. Je hebt dan  de mediator niet meer nodig! Dit praktisch toepasbare boek hoort op ieder bureau voor het grijpen te liggen!

Boekpresentatie met Online Training "Hoe om te gaan met de bullebakken en heethoofden?"

Je kunt het boek hieronder bestellen en je aanmelden voor de Boekpresentatie met Online Workshop “Hoe om te gaan met de bullebakken en heethoofden”, op donderdag 4 februari a.s. van 20.00-21.30 uur.

Aanmelden Boekpresentatie Opgewonden Standjes en Bevredigende Oplossingen

met gratis workshop "Hoe om te gaan met de bullebakken en heethoofden?!".

1-2-3 Opgelost! Zakboekje Hilde Kroon

 

Je ontvangt de checklist om te zien waar je zelf én de ander zit in het Evolutie Systeem.

En als je het boek bij de Online Presentatie bestelt, krijg je het kleine ‘1-2-3 Opgelost!’ Zakboekje, met de theorie, templates en notitieruimte, erbij
Makkelijk om bij je te steken! Zo ben je altijd goed voorbereid in elke situatie.

Bestellen