(klik op het plaatje)

Download de
‘Checklist Goed Gesprek’ 

Veel Succes! 

Hoe ga ik om met de bullebakken en heethoofden?
Gratis workshop bij boekpresentatie

Dat is de vraag die mij het meest gesteld wordt, als het gaat over kwesties op de werkvloer.  

We kennen ze allemaal: de opgewonden standjes en heethoofden op het werk. Managers én medewerkers die zich verliezen in emoties en andere manipulatieve pogingen om voor elkaar te krijgen wat ze willen. De koele kikkers en bullebakken, die dictatoriaal heersen en hun omgeving de wil opleggen. Of de treurwilgen en stille muisjes, die, uit angst voor afwijzing of imagoverlies, hun mond houden en zich van binnen opvreten van frustratie en verborgen weerstand.  

Ook ik was ooit één van deze types. Misschien wel allemaal, in één of andere vorm. In het boek “Opgewonden Standjes en Bevredigende Oplossingen – Mediation op de werkvloer“, ga ik met de billen bloot! Ik geef al mijn geheimen voor bevredigende oplossingen prijs!

Op zaterdag 12 december a.s. om 11.00 uur is de Online Boekpresentatie met eenmalige gratis workshop “Hoe ga ik om met de bullebakken en heethoofden?

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Aanmelding Boekpresentatie

"Opgewonden Standjes en Bevredigende Oplossingen"

met gratis workshop "Hoe ga ik om met de bullebakken en heethoofden?"