Hilde Kroon is meester in de rechten en meester in mediation en ze helpt je naar meesterlijke oplossingen in de meest lastige, maar ook alledaagse, situaties.

Ze is mediator, jurist en trainer/coach, met een achtergrond in het notariaat in NL en BE.

“In het leven  gaat het om de intenties, achterliggende belangen, wensen en verlangens van mensen. Als ruimte wordt gemaakt om die  te onderzoeken en te zoeken naar oplossingen die daaraan “recht” doen, zijn mensen prima in staat om creatieve regelingen te treffen waar iedereen bij wint.” 

Met veel plezier en inzet werkt ze dan ook op integere en doortastende wijze naar nieuw inzicht.

Voor meer informatie kijk op: 
Hilde Kroon Mediation 
of
Limitless Mediation.nl

Als Limitless trainer begeleidt Marcel Baatsen je naar 3 dimensionaal denken voorbij culturele, sociale en persoonlijke patronen.

Zo bereik je nieuwe manieren van vrij bewustzijn en krijg je toegang tot eindeloos veel creatieve ideeën.

In deze ‘limitless state’ is het voor iedereen mogelijk om vol zelfvertrouwen, bewust, ongeremd, moeiteloos en in vrijheid veel meer reële mogelijkheden te zien en direct in actie te zijn.

Marcel komt uit het bedrijfsleven, was voorzitter van de ondernemingsraad van een grote software-analist en werkte o.a. voor Boeing,.

Voor meer informatie kijk op: 
Marcel Baatsen Limitless

Carla Steeman is trainer, trainingsactrice, cognitief gedragstherapeutisch werker, docent en EMDR master practitioner.

Door haar ruime ervaring in de GGZ, in therapiegroepen, als trainer/docent en als improvisatie/trainingsacteur, ontwikkelde zij zicht tot een  persoon die flexibel is, stevig staat, zich makkelijk in groepen beweegt, zich goed in kan leven en mensen door deze kwaliteiten op een prettige manier in beweging kan brengen. 

Voor meer informatie kijk op: 
Impro Works

Marc Nickel is gecertificeerd trainingsacteur in trainingen als effectieve communicatie, inzicht in invloed en effectief onderhandelen, met een focus op improvisatie en gerichte, constructieve feedback.

Voor meer informatie kijk op:

LinkedIn