High Level Programma voor Managers


Lever IMPACT en TOEGEVOEGDE WAARDE


Bereik voldoening, ontspanning en (nog) meer plezier in je werk
Verhoog je Toegevoegde Waarde en dus je inkomen
Bereik relatief simpel doorbraken in de lastigste situaties
 en houd meer tijd en energie over!
Creëer een team dat echt achter je staat
Voor managers met een beetje lef!

In een oriënterend gesprek bespreken we wat de training precies inhoud, de kosten en bepalen we of het een match is op wederzijdse verwachtingen.

BEN JE TOE AAN EEN NIEUW NIVEAU IN JE WERK?

Als je (1) bewust wordt (2) van de manier waarop je de betere resultaten kunt bereiken en (3) dit daadwerkelijk gaat toepassen, ga je alleen nog maar op de beste manier helpen en kun je nog meer waarde toevoegen. Zo kun je een doorbraak bereiken – zelfs in de ‘lastigste’ situaties- , terwijl het je minder energie kost, je doet wat je het leukste vindt en daarvoor gewaardeerd wordt.

Wij helpen (operationeel) managers om het systeem toe te passen dat tot gewenste resultaten leidt. En dit daadwerkelijk te gaan doen. Hierdoor ervaren ze meer VOLDOENING, zijn ze ONTSPANNEN, hebben ze meer PLEZIER in hun werk en worden ze hoger GEWAARDEERD.

Wil je weten welke kansen er voor jou liggen om op een krachtige manier met mediation interventie-technieken uit het Evolutie Systeem extra toegevoegde waarde te leveren?

High Level leert je:

Hoe je balanceert tussen directie en medewerkers
Hoe je het Evolutie Systeem in jouw werk, organisatie en leven implementeert, zonder te shockeren
Hoe je op de beste manier je gesprekken doet, zodat je meer waarde toevoegt
Hoe je dit allemaal kunt doen met je team, zodat je geen gedoe hebt om te ‘managen’

In deze module, bestaande uit een aantal sessies van 2 uur, gaan we de theorie bespreken en oefenen.  Dit de eerste kennismaking met de methodiek. 

In deze module bestaande uit een aantal sessies van 2 uur gaan we van middelen naar bemiddelen. Je leert de kneepjes van het vak van bemiddelaar.

In deze module kijken we naar de systemen in de organisatie en optimalisatie daarvan.

                                            

Lever IMPACT en TOEGEVOEGDE WAARDE


Maar een afspraak voor het oriënterend gesprek waarin we analyseren waar je nu staat en waar je naar toe wilt en welke modules wel of niet meerwaarde hebben voor jou.