Hoe ga ik om met de bullebakken?

Hoe ga ik om met de bullebakken en heethoofden?

Dat is de vraag die ik het meest krijg als het om vervelende kwesties op de werkvloer gaat.
In het boek: Opgewonden Standjes en Bevredigende Oplossingen”, over mediation op de werkvloer, geef ik het antwoord.

En leg ik je uit hoe je altijd en overal in 3 stappen win-win kunt bereiken, zelfs als de ander niet meewerkt. Zodat je nooit meer met je mond vol tanden hoeft te staan.

Op aanwijzingen van jullie is het cover-ontwerp aangepast. Voor mij een grote stap en spannend, iets wat ik nog niet bedacht had: mezelf op de voorkant. Maar het voelt wel goed. Bedankt voor de tip @Martin Siemons.

Ik wil graag een verzoek doen. Want het boek gaat bijna naar de drukker. Ben je een manager of medewerker? Zou je willen voorlezen?Want ik wil graag feedback horen van de mensen voor wie het geschreven is. Nog niemand (op 15 mensen na 😉) hebben het boek gelezen.

En sindsdien heeft het een hele transformatie ondergaan.
Meer voorbeelden , smeuïger.

Ga naar de pagina om aan te melden  (je ontvangt dan de link naar de download). Laat daar ook je reactie achter!

Geen tijd? Geen probleem. Even goede vrienden. Weet dat ik je dankbaar ben voor je mening en ik het boek zo nog interessanter kan maken. Als kleine blijk van dankbaarheid vermeld ik je naam in het boek als meelezer!

Over één week heb ik je reactie nodig, want dan kan ik die nog verwerken

2 antwoorden op “Hoe ga ik om met de bullebakken?”

Reacties zijn gesloten.